На днешния ден отбелязваме Световния ден срещу трафика на хора –

...
На днешния ден отбелязваме Световния ден срещу трафика на хора –
Коментари Харесай

Световен ден срещу трафика на хора – 30 юли

На днешния ден отбелязваме Световния ден против трафика на хора – 30 юли.

Трафикът на хора е тежко закононарушение срещу личността, персоналната независимост и достолепието на индивида, което надвишава националните граници и изисква съществени старания от цялата интернационална общественост за оказването на дейно противопоставяне.

Република България е измежду водещите страни в битката против трафика на хора. Страната ни разполага с изцяло построена и дейно работеща правна и институционална рамка за попречване и наказване на закононарушението трафик на хора, както и за протекция на жертвите.

Република България е страна по всички съществени интернационалните съглашения в региона на битката с трафика на хора и реализира интензивно съдействие в тази област с всяка заинтригувана страна или интернационална организация.

Националната система на Република България за битка с трафика на хора продължава да работи дейно макар провокациите, които множеството интернационалните рецесии слагат пред страната ни.

Република България ще продължи и отсега нататък твърдо да се опълчва на трафика на хора, гарантирайки правата на индивида, закриляйки жертвите, наказвайки дейно нарушителите и допринасяйки за стабилността на своите сътрудници и съдружници.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР